Airspace 310 TC opblaasbare tent

Opblaasbare tent met rechte wanden voor maximaal vier personen
€ 1.399,00
Bekijk verkooppunten

De Bardani Airspace 310 TC opblaasbare tent is een rechtwandige tent, geschikt voor maximaal vier personen. De Bardani opblaasbare tent is zeer eenvoudig en snel opzetbaar door het opblaasbare systeem met luchtbuizen. De tent heeft extra veel ruimte door de rechte wanden.

Materialen

De buitentent is gemaakt van ademend technisch katoen en de binnentent is gemaakt van technisch katoen. De tent heeft een Oxford polyester (kuip)grondzeil en extra zware 10 mm deurritsen. De tenthoeken zijn uitgerust met stevige spanbanden en de Quick Fix reflecterende scheerlijnen hebben alu stoppers.

Ventilatie

De tent is voorzien van een permanent “Air Vent” ventilatiesysteem aan de achterkant voor een optimale ventilatie. Daarnaast heeft de tent een regelbaar Groud Air Control System.

Indeling

De oppomptent is voorzien van een royale luifel aan de voorzijde. Deze luifel heeft een combiwand en wegrolbare zijdeuren met horramen. De tent heeft een zij-ingang en de deur is extra breed. De twee slaapcabines zijn extra groot met een lengte van 230 cm en zijn ieder geschikt voor maximaal twee personen. Naast de lengte zullen de donkere binnententen bijdragen aan nog meer slaapcomfort.

Meer informatie
Productnaam Airspace 310 TC opblaasbare tent
PLU 1216851
Merk Bardani
Soort Familietent, Opblaasbare tent, Tunneltent
Kleur Beige - antraciet
Aantal personen 4 personen
Afmetingen (l x b) 605 x 310 cm
Hoogte 215 cm
Hoogte voorkant 215 cm
Hoogte midden 215 cm
Hoogte achterkant 190 cm
Aantal slaapvertrekken 2 slaapvertrekken
Pakmaat 87 x Ø48 cm
Gewicht ± 39,8 kg
Doekdikte buitentent 210 gr/m²
Inclusief Draagtas, Haringen, Pomp, Scheerlijnen