Airspace 430 TC opblaasbare tent

Opblaasbare tent met drie slaapcabines geschikt voor maximaal vijf personen
Vanaf € 2.399,00
Bekijk verkooppunten

De Bardani Airspace 430 TC opblaasbare tent is een rechtwandige en luxe tent met drie slaapcabines, geschikt voor maximaal vijf personen. De Bardani oppomptent is snel en eenvoudig opzetbaar door middel van de opblaasbare luchtbuizen.

Materialen

Zowel de binnentent als de buitentent zijn van ademend technisch katoen. De tent heeft een vast Oxford polyester kuipgrondzeil welke neerklapbaar is bij de voordeur. De tenthoeken hebben stevige spanbanden en de deuren zijn voorzien van extra zware ritsen.

Technieken

De tent heeft een permanent “Air Vent” ventilatiesysteem en een regelbaar Ground Air Control systeem voor permanente en optimale ventilatie. Ook heeft de tent gordijnen voorzien van variosysteem. Dit systeem maakt traploos verduisteren mogelijk en heeft een perfecte aansluiting. Aan beide zijkanten heeft de tent stroomkabel doorvoer systemen met ritssluiting.

Indeling

De oppomptent heeft wegritsbare scheidingswanden voor een flexibele indeling van de slaapcabines. Met deze scheidingswanden geplaatst heeft de tent twee tweepersoons slaapcabines en één eenpersoons cabine. De extra donkere binnententen zorgen voor meer slaapcomfort. De zij-ingang van de tent is voorzien van een volledige horrengaasdeur. De royale luifel heeft afsluitbare horramen in de wegrolbare zijwanden. De voorwand van de tent is uitritsbaar waardoor u de leefruimte groter kunt maken.

Meer informatie
Productnaam Airspace 430 TC opblaasbare tent
PLU 1216848
Merk Bardani
Soort Familietent, Opblaasbare tent, Tunneltent
Kleur Beige - antraciet
Aantal personen 5 personen
Afmetingen (l x b) 750 x 430 cm
Hoogte 225 cm
Hoogte voorkant 225 cm
Hoogte midden 225 cm
Hoogte achterkant 200 cm
Aantal slaapvertrekken 3 slaapvertrekken
Pakmaat 80 x Ø28 cm, 90 x Ø48 cm
Gewicht ± 60 kg
Doekdikte buitentent 210 gr/m²
Inclusief Draagtas, Haringen, Pomp, Scheerlijnen