Airspace 470 TC opblaasbare tent

Luxe oppomptent met rechte wanden en veel binnenruimte
€ 2.399,00
Bekijk verkooppunten

De Bardani AirSpace 470 TC opblaasbare tent is volledig opblaasbaar, dus de tent is snel op te zetten en staat sterk zonder dat er tentstokken nodig zijn. De tent is geschikt voor maximaal 6 personen. Dankzij het ventilatiesysteem is er permanente ventilatie in de tent voor een optimaal klimaat. De voortent heeft oprolbare zijwanden en gecombineerde wanden met horren en raamfolie.

Veel binnenruimte

De AirSpace 470 TC tent biedt enorm veel ruimte in de leefruimte. De luifel is volledig afsluitbaar en heeft oprolbare zijwanden en horramen. De binnentent is vast te ritsen, heeft handige opbergvakken en een scheidingswand met rits. De gordijnen zijn gemaakt met een variosysteem en bieden perfecte afsluiting dankzij de ritsen. Het Ground Air Control systeem zorgt voor optimale ventilatie voor een aangenaam klimaat in de tent. Ook de zij-ingang is voorzien van een volledige horrengaasdeur voor extra ventilatie. Ten slotte zorgt de uitritsbare voorwand met een extra brede deur voor een grotere leefruimte.

Materiaal tent

De buitentent is gemaakt van ademend technisch katoen, dit zorgt voor een optimale ventilatie en een goed klimaat. De binnentent bestaat uit technisch katoen en Oxford polyester grondzeil. De opblaasbare luchtslangen zijn gemaakt van TPU. In het materiaal is een stroomkabel doorvoer systeem met rits aan beide kanten geplaatst. De ritsen zijn extra zwaar. Verder wordt de tent geleverd inclusief draagtas, pomp, haringen en reflecterende scheerlijnen.

Opzetten van de tent

Het opzetten van de AirSpace 470 TC is zeer eenvoudig door middel van het opblaasbaar systeem met luchtslangen. De tenthoeken zijn voorzien van stevige spanbanden en de Quick fix reflecterende scheerlijnen met alu stoppers zijn snel te bevestigen en op te bergen. Ook de aanklikbare en verstelbare stormband aan de voor- en achterzijde zijn bij het opzetten een must.

Meer informatie
Productnaam Airspace 470 TC opblaasbare tent
PLU 1490316
Merk Bardani
Soort Familietent, Opblaasbare tent
Kleur Beige
Aantal personen 6 personen
Afmetingen (l x b) 750 x 470 cm
Hoogte 235 cm
Hoogte voorkant 235 cm
Hoogte midden 235 cm
Hoogte achterkant 200 cm
Aantal slaapvertrekken 3 slaapvertrekken
Afmetingen slaapcabine (l x b) 230 x 140 cm
Afmetingen slaapcabine 2 (l x b) 230 x 160 cm
Afmetingen slaapcabine 3 (l x b) 230 x 140 cm
Afmetingen leefruimte (l x b) 290 x 470 cm
Gewicht ± 64 kg
Materiaal buitentent Katoen/polyester
Doekdikte buitentent 210 gr/m²
Materiaal binnentent Katoen/polyester
Grondzeil leefruimte Vast
Materiaal grondzeil Polyester
Waterkolom grondzeil 5.000 mm
Materiaal stokken Opblaasbare tubes
Afmetingen luifel 215 x 470 cm
Inclusief Draagtas, Haringen, Pomp, Scheerlijnen