Bardani AirWave 190 opblaasbare tent

Bardani AirWave 190 bijzettent nimbus grey/d.sh./briljant b
Vanaf € 359,00
Bekijk verkooppunten

De Bardani AirWave 190 opblaasbare tent is een fijne tweepersoons tent die zeer gemakkelijk en snel op te zetten is. De Bardani opblaasbare tent is rechtwandig, compact en heeft een voorbouw. Wordt geleverd inclusief pomp, haringen, draagtas en reflecterende scheerlijnen.

Materialen

De buitentent is gemaakt van Polyester Protest UV 50 met zilvercoating aan de binnenzijde. De binnentent is gemaakt van ventilerend polyamide en het frame bestaat uit opblaasbare luchtslangen. De tent is uitgerust met een vast en neerklapbaar PE kuipgrondzeil. Verder heeft de tent zware 8 mm deurritsen en getapete naden. De tenthoeken zijn voorzien van stevige spanbanden en de meegeleverde reflecterende scheerlijnen zijn voorzien van alu stoppers.

Technieken

Aan de achterzijde is er sprake van een permanent “Air Vent” ventilatiesysteem. Ook het Climate Control Systeem draagt bij aan extra koelte. Aan de voorzijde heeft de tent een volledig hordeur.

Indeling

De oppomptent heeft één slaapcabine, geschikt voor 2 personen. Deze slaapcabine heeft een lengte van 230 cm en een breedte van 160 cm. De binnentent is extra donker voor optimaal slaapcomfort. Naast het slaapgedeelte heeft de tent een voorbouw met hordeur en twee ramen. Deze voorbouw heeft een hoogte van 125 cm.

Meer informatie
Productnaam Bardani AirWave 190 opblaasbare tent
PLU 1216872
Merk Bardani
Soort Opblaasbare tent
Kleur grijs
Aantal personen 2 personen
Afmetingen (l x b) 360 x 190 cm
Hoogte 125 cm
Hoogte voorkant 125 cm
Hoogte midden 125 cm
Hoogte achterkant 110 cm
Aantal slaapvertrekken 1 slaapvertrek
Afmetingen slaapcabine (l x b) 230 x 160 cm
Pakmaat 65 x Ø30 cm
Gewicht ± 9 kg
Materiaal buitentent Polyester
Materiaal binnentent Polyamide
Grondzeil leefruimte Vast
Materiaal grondzeil PE
Materiaal stokken Opblaasbare tubes
Inclusief Draagtas, Haringen, Pomp, Scheerlijnen