Airwave 240 opblaasbare tent

Sportieve opblaasbare tent met rechte wanden en veel binnenruimte
Vanaf € 499,00
Bekijk verkooppunten

De Bardani Airwave 240 opblaasbare tent is een rechtwandige en sportieve tent met veel binnenruimte. De Bardani opblaasbare tent is eenvoudig en snel opzetbaar door het opblaassysteem met luchtslangen. De tent biedt ruimte voor maximaal drie personen.

Materialen

De buitentent is gemaakt van Polyester Protec UV50 met speciale zilvercoating aan de binnenkant. De binnentent is gemaakt van ventilerend polyamide. In de binnentent is een PE kuipgrondzeil te vinden samen met horrengaas aan de achterzijde en een volledige horrengaas “Stow Away” deur. De tent heeft zware 8 mm deurritsen en de reflecterende scheerlijnen hebben alu stoppers. De tenthoeken zijn voorzien van stevige spanbanden.

Technieken

De tent heeft een “Air Vent” ventilatiesysteem aan de achterkant van de tent voor permanente ventilatie. Het Climate Control Systeem zorgt ook voor koelte in de tent. De naden zijn volledig getapet en er is een stroomkabel doorvoer systeem aan beide zijkanten. De gordijnen hebben een variosysteem waarmee traploze verduistering mogelijk is.

Indeling

De oppomptent heeft een slaapcabine met een lengte van 230 cm, geschikt voor maximaal drie personen. De slaapcabine heeft een extra donkere binnentent wat zorgt voor meer slaapcomfort. De tent wordt geleverd met luifelstokken waarmee u de deur uit kunt zetten als luifel voor meer schaduw.

Meer informatie
Productnaam Airwave 240 opblaasbare tent
PLU 1216870
Merk Bardani
Soort Opblaasbare tent, Tunneltent
Kleur Grijs
Aantal personen 3 personen
Afmetingen (l x b) 450 x 240 cm
Hoogte 165 cm
Hoogte voorkant 165 cm
Hoogte midden 165 cm
Hoogte achterkant 135 cm
Aantal slaapvertrekken 1 slaapvertrek
Afmetingen slaapcabine (l x b) 230 x 210 cm
Afmetingen leefruimte (l x b) 210 x 240 cm
Pakmaat 70 x Ø32 cm
Gewicht ± 14,3 kg
Materiaal buitentent Polyester
Waterkolom 4.000 mm
Materiaal binnentent Polyamide
Grondzeil leefruimte Vast
Materiaal grondzeil PE
Materiaal stokken Opblaasbare tubes
Inclusief Draagtas, Haringen, Pomp, Scheerlijnen