AirWave 300 TC opblaasbare tent

Bardani Airwave 300 TC opblaasbare tent
Vanaf € 1.099,00
Bekijk verkooppunten

De Bardani AirWave 300 TC opblaasbare tent is een sportieve rechtwandige tent met veel stahoogte en binnenruimte. De Bardani oppomptent is eenvoudig en snel op te zetten door middel van opblaasbare luchtslangen. De tent is geschikt voor maximaal vier personen.

Materialen

De binnen- en de buitentent zijn gemaakt van ademend technisch katoen. De tent is voorzien van een Oxford polyester kuipgrondzeil. De Quick fix reflecterende scheerlijnen hebben alu stoppers en de tenthoeken zijn voorzien van stevige spanbanden. De deuren zijn voorzien van zware 10 mm ritsen.

Technieken

De tent is voorzien van een permanent “Air Vent” ventilatiesysteem aan de achterzijde inclusief regelbaar Ground Air Control voor een goede ventilatie. De gordijnen met variosysteem maken het mogelijk om traploos te verduisteren met perfecte afsluiting door middel van ritsen. Op het gebied van stroom heeft de tent links en recht stroomkabel doorvoer met ritsen.

Indeling

De tent heeft twee slaapvertrekken, waar elk twee personen kunnen slapen. Deze slaapvertrekken zijn 230 cm lang en extra donker voor meer slaapcomfort. De wegritsbare scheidingswand zorgt voor een flexibele indeling van de slaapcabines. De horramen rechts en links zijn van binnenuit afsluitbaar. De tent is inclusief luifelstokken om de deur uit te zetten als luifel voor extra schaduw.

Meer informatie
Productnaam AirWave 300 TC opblaasbare tent
PLU 1216852
Merk Bardani
Soort Familietent, Opblaasbare tent, Tunneltent
Kleur beige
Aantal personen 4 personen
Afmetingen (l x b) 470 x 300 cm
Hoogte 205 cm
Hoogte voorkant 205 cm
Hoogte midden 205 cm
Hoogte achterkant 165 cm
Aantal slaapvertrekken 2 slaapvertrekken
Afmetingen slaapcabine (l x b) 230 x 150 cm
Afmetingen slaapcabine 2 (l x b) 230 x 130 cm
Afmetingen leefruimte (l x b) 230 x 300 cm
Pakmaat 80 x Ø37 cm
Gewicht ± 26,9 kg
Materiaal buitentent Katoen/polyester
Doekdikte buitentent 210 gr/m²
Materiaal binnentent Katoen/polyester
Grondzeil leefruimte Vast
Waterkolom grondzeil 5.000 mm
Inclusief Draagtas, Haringen, Pomp, Scheerlijnen