AirWolf 180 opblaasbare tent

Bardani Airwolf 180 opblaasbare tent
Vanaf € 279,00
Bekijk verkooppunten

De Bardani AirWolf 180 is een compacte opblaasbare tent voor 2 personen. Deze tunneltent is voorzien van airtubes en is eenvoudig op te zetten. Dit model heeft een afgescheiden slaapcabine en is gemaakt van materialen die snel drogen.

Polyester tent

De binnentent van deze oppomptent is gemaakt van ademend polyamide. Dit materiaal zorgt voor voldoende ventilatie waardoor de temperatuur in de tent nooit te hoog oploopt. Het kuipgrondzeil zit vast aan de buitentent en voorkomt dat er water in de tent kan komen. De buitentent heeft een buitendak dat is gemaakt van 150D honeycomb polyester met honingraatstructuur. Dit model is voorzien van twee ramen en een hordeur. Het hor zorgt ervoor dat er geen insecten in de tent kunnen komen. Het slaapgedeelte heeft een afmeting van 230 x 160 centimeter. Het voorste gedeelte van de tent is 120 x 180 centimeter. Dit gedeelte is groot genoeg om wat spullen in te bewaren die droog moeten blijven.

Rondtrekken

Het gebruikte materiaal zorgt ervoor dat deze tent razendsnel droogt. Daardoor hoeft u de tent niet vochtig in te pakken waardoor de tent langer mooi blijft. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat dit het perfecte model is voor als u op doorreis bent. Ook is de tent door middel van de airtubes eenvoudig en op te zetten. U pompt de tubes in een handomdraai op waardoor de tent razendsnel staat. Tentstokken zijn niet nodig zodat de tent licht in gewicht en makkelijk te vervoeren is.

Meer informatie
Productnaam AirWolf 180 opblaasbare tent
PLU 1215718
Merk Bardani
Soort Opblaasbare tent, Tunneltent
Kleur Grijs/antraciet/rood
Aantal personen 2 personen
Afmetingen (l x b) 360 x 180 cm
Hoogte voorkant 115 cm
Hoogte midden 115 cm
Hoogte achterkant 105 cm
Aantal slaapvertrekken 1 slaapvertrek
Afmetingen slaapcabine (l x b) 230 x 160 cm
Afmetingen leefruimte (l x b) 120 x 180 cm
Gewicht ± 9,3 kg
Materiaal buitentent Polyester
Waterkolom 5.000 mm
Materiaal binnentent Polyamide
Grondzeil leefruimte Vast
Materiaal grondzeil PE
Materiaal stokken Opblaasbare tubes