Royal Prestige 310 RSC tunneltent

Zeer luxe, rechtwandige tunneltent met royale, afsluitbare luifel
Vanaf € 1.799,00
Bekijk verkooppunten

De Bardani Royal Prestige 310 RSC tunneltent is een rechtwandige, zeer luxe tent met een luifel die afsluitbaar is. De tent heeft extra veel binnenruimte. De Bardani tunneltent is biedt ruimte voor maximaal 4 volwassenen. Het frame bestaat uit aluminium boogstokken en de tent heeft binnentunnels met ritsen.

Materialen

De buitentent is van ademend ribstop katoen en de binnentent is gemaakt van ademend technisch katoen. De tent heeft een Oxford polyester kuipgrondzeil en een neerklapbaar en inritsbaar kuipgrondzeil van Bisonyl. De deuren hebben extra zware 10 mm ritsen en de boogstokken van dikwandig aluminium zijn verstelbaar. De Quick Fix reflecterende scheerlijnen zijn voorzien van aluminium stoppers die snel te verwijderen en te bevestigen zijn bij het afbreken en opzetten. De tenthoeken hebben verstelbare spanbanden voor stevigheid en opzetgemak.

Technieken

De tent is voorzien van optimale en permanente ventilatie middels een Ground Air Control systeem. Links en rechts heeft de tent stroomkabel doorvoer systemen met rits. De ramen hebben gordijnen met een variosysteem waarmee u traploos kunt verduisteren.

Indeling

De tunneltent heeft twee slaapcabines, elk geschikt voor twee personen. Deze slaapcabines zijn 230 cm lang en extra donker. De scheidingswanden in de slaapcabine zijn wegritsbaar en zorgen voor een flexibele indeling. De tent heeft een voorwand met extra brede deur die uitritsbaar is. Hierdoor kunt u de leefruimte groter maken. De tent heeft een zij-ingang met horrengaasdeur voor extra ventilatie en extra grote ramen. De ruime luifel aan de voorzijde heeft zijwanden die wegrolbaar zijn en afsluitbare horramen. De inritsbare en afsluitbare combiwand aan de voorzijde van de luifel is voorzien van raamfolie en horrengaas. De binnentent is inritsbaar en uitgerust met handige opbergvakken.

Meer informatie
Productnaam Royal Prestige 310 RSC tunneltent
PLU 1216844
Merk Bardani
Soort Familietent, Tunneltent
Kleur Beige - antraciet
Aantal personen 4 personen
Afmetingen (l x b) 620 x 310 cm
Hoogte 210 cm
Hoogte voorkant 210 cm
Hoogte midden 210 cm
Hoogte achterkant 185 cm
Aantal slaapvertrekken 2 slaapvertrekken
Afmetingen slaapcabine (l x b) 230 x 150 cm
Afmetingen slaapcabine 2 (l x b) 230 x 130 cm
Afmetingen leefruimte (l x b) 160 x 310 cm
Pakmaat 78 x Ø23 cm, 78 x Ø33 cm
Gewicht ± 35 kg
Materiaal buitentent Katoen
Doekdikte buitentent 220 gr/m²
Materiaal binnentent Katoen/polyester
Grondzeil leefruimte Inritsbaar
Materiaal grondzeil Bisonyl
Materiaal stokken Aluminium
Afmetingen luifel 200 x 310 cm
Inclusief Draagtas, Haringen, Scheerlijnen