Silverstone Air bustent

Vrijstaande bustent met royale luifel en zij-aansluiting
Vanaf € 799,00
Bekijk verkooppunten

De Bardani Silverstone Air bustent is een snel opzetbare, vrijstaande bustent met een royale luifel en een zij-aansluiting. De tent beschikt over een grote leefruimte van 310 bij 300 centimeter. in deze ruimte kan een optimale donkere slaapcabine worden geplaatst die afzonderlijk verkrijgbaar is.

Materialen

De buitentent van de Silverstone Air is gemaakt van Honeycomb polyester met zilvercoating 150D PU. Het frame bestaat uit opblaasbare luchtslangen waarmee de tent snel is op te zetten. Daarnaast is het vaste kuipgrondzeil gemaakt van PE. De deurritsen zijn extra zwaar gemaakt voor een betere functionaliteit en alle naden zijn getapet.

Indeling

De zijaansluiting heeft een aansluithoogte van 180 tot 240 centimeter met een breedte van 250 centimeter. De panoramaramen zorgt voor veel lichtinval en dankzij het Ground Air Control systeem biedt de tent optimale en permanente ventilatie. De aansluitsluis is voorzien van een caravan koord. Het handige stroomkabel doorvoersysteem is voorzien van ritsen voor een nette afwerking. Ale gordijnen hebben een variosysteem, waarmee de ramen perfect worden afgesloten. De tent wordt uiteraard geleverd inclusief een pomp, haringen en scheerlijnen.

Meer informatie
Productnaam Silverstone Air bustent
PLU 1449482
Merk Bardani
Aansluithoogte minimaal 180 cm
Aansluithoogte maximaal 240 cm
Kleur Grijs - zwart - rood
Hoogte 210 cm
Aansluithoogte sluis 240 cm
Pakmaat 80 x 35 cm
Gewicht ± 22,2 kg
Materiaal buitentent Polyester
Dikte doek 150D
Waterkolom 5.000 mm
Grondzeil leefruimte Vast
Materiaal grondzeil PE
Materiaal stokken Opblaasbare tubes
Inclusief Haringen, Pomp, Scheerlijnen