AirWave 210 opblaasbare tent

Compacte oppomptent met rechte wanden en leefruimte
Vanaf € 359,00
Bekijk verkooppunten

De Bardani AirWave 210 opblaasbare tent is een compacte en rechtwandige tent met veel binnenruimte en hoogte, geschikt voor maximaal drie personen. De Bardani oppomptent is snel en gemakkelijk op te zetten met behulp van luchtslangen.

Materialen

De buitentent is gemaakt van Polyester Protec UV 50 en de binnentent is gemaakt van ventilerend polyamide. De tent is uitgerust met een PE kuipgrondzeil, een volledige horrengaasdeur en horrengaas in de achterzijde. De tent heeft zware, 8 mm deurritsen en de tenthoeken zijn voorzien van stevige spanbanden. De Quick fix reflecterende scheerlijnen hebben alu stoppers.

Technieken

De gordijnen hebben een variosysteem voor traploos verduisteren en het permanente “Air Vent” ventilatiesysteem zorgt in combinatie met het regelbare Ground Air Control systeem voor optimale ventilatie. Ook het Climat Control systeem draagt bij aan extra koelte, net als de zilvercoating aan de binnenzijde van het tentdoek. Links en rechts heeft de tent een stroomkabel doorvoer systeem met ritsen.

Indeling tent

De oppomptent heeft één slaapcabine waar maximaal drie personen kunnen slapen. Deze slaapcabine is extra lang, namelijk 230 cm en is extra donker voor meer slaapcomfort. De tent wordt geleverd met twee stalen staanders waarmee u de deur als luifel uit kunt zetten voor extra schaduw.

Meer informatie
Productnaam AirWave 210 opblaasbare tent
PLU 1216871
Merk Bardani
Soort Opblaasbare tent, Tunneltent
Kleur grijs
Aantal personen 3 personen
Afmetingen (l x b) 420 x 210 cm
Hoogte 135 cm
Hoogte voorkant 135 cm
Hoogte midden 135 cm
Hoogte achterkant 115 cm
Aantal slaapvertrekken 1 slaapvertrek
Afmetingen slaapcabine (l x b) 230 x 180 cm
Afmetingen leefruimte (l x b) 180 x 210 cm
Pakmaat 73 x Ø32 cm
Gewicht ± 12,3 kg
Materiaal buitentent Polyester
Waterkolom 4.000 mm
Materiaal binnentent Polyamide
Grondzeil leefruimte Vast
Inclusief Draagtas, Haringen, Pomp, Scheerlijnen