Over Ons

Bardani. Designed by experience. Dat geldt niet alleen voor onze tenten. Ook de kampeeraccessoires, tuinmeubelen en handige reisproducten worden ontworpen en geproduceerd door experts met jarenlange ervaring in kamperen, reizen en op tuingebied.

Tenten voor eindeloos kampeerplezier

Bardani tenten zijn ontworpen voor eindeloos kampeerplezier; iedere vakantie opnieuw. Met vele jaren ervaring in kamperen in binnen- en buitenland, kennen de makers van Bardani de eisen waaraan een tent moet voldoen. U merkt dat aan de kwaliteit van de gebruikte materialen, de perfecte afwerking tot in detail en de vele handige en nuttige accessoires. Met uw keuze voor een Bardani tent, kiest u voor jarenlang comfortabel kamperen.

Vijf lijnen voor alle kampeerwensen

Met tenten in vijf verschillende series, vindt u in het Bardani assortiment altijd een tent die voldoet aan uw kampeerwensen. De Prestige line is de hoogste kwaliteit in tenten die Bardani heeft te bieden. Kampeerders die hechten aan duurzaamheid en comfort kiezen voor deze serie. De Premium line is er voor kampeerders die een degelijke tent zoeken met een prettig comfort. In de Touring line vindt u degelijke tenten met een aantrekkelijke prijs. Rondtrekkende kampeerders die hechten aan een laag gewicht en een gering pakvolume, kiezen voor een tent uit de Trekking line.

De Storage line

Nieuw binnen het assortiment tenten van Bardani is de Storage line. Deze lijn bevat een opbergtent met vast grondzeil en een schuurtent met slikrand. Beide tenten zijn gemaakt van een zware kwaliteit pvc en hebben een frame van verzinkt staal. De Storage line is ideaal als extra opslagtent of stalling voor een fiets of brommer. De tenten zijn zowel thuis als op de camping te gebruiken.

Uitgebreid getest voor optimale bescherming

Wind en regen kunnen uw tent behoorlijk op de proef stellen. Daarom worden onze tenten uitgebreid en in alle mogelijke weersomstandigheden getest. Het grondzeil is gemaakt van sterk PE, polyester of bisonyl, terwijl wij voor het buitendoek kiezen voor stevig ripstop katoen, ripstop polyester, katoen/ polyester of het door Bardani ontwikkelde BT 5000 doek. Dat geeft u de zekerheid dat u aan een tent van Bardani jarenlang betrouwbaar kampeerplezier beleeft.

Bardani kampeeraccessoires

Bardani biedt een complete lijn aan kampeeraccessoires die uw vakantie compleet maken. In ons assortiment vindt u kampeerstoelen, slaapmatten, slaapzakken, kampeerkasten, kampeertafels en sport & spel voor op de camping. Ook hier heeft u de zekerheid dat onze producten zijn ontwikkeld dankzij jarenlange kampeerervaring in binnen- en buitenland!

Bardani Tuin

Lekker lang en comfortabel genieten van uw tuin? Voor een uitgebreide lijn tuinmeubelen zit u goed bij Bardani. U kunt kiezen uit complete tuin- en loungesets, stoelen, tafels, banken, ligbedden, hockers, kussens en hoezen. Gemaakt van fraaie en duurzame materialen voor eindeloos lang tuinplezier!

Bardani Reizen

Speciaal voor avontuurlijke reizigers maakt Bardani robuuste en doordachte koffers, tassen, trolleys en cameratassen. In verschillende uitvoeringen en maten zodat er voor iedere reiziger wel een geschikte tas of koffer is te vinden.

Over Bardani