AirWave 230 TC opblaasbare tent

3-persoons opblaasbare tent met veel binnenruimte

De Bardani AirWave 230 TC opblaasbare tent is een opblaasbare, sportieve tent met rechte wanden en veel binnenruimte. De opblaasbare tent van Bardani biedt plaats aan maximaal drie personen. De tent is snel op te zetten met een opblaassysteem met luchtslangen.

Materialen

De binnentent van de tent is gemaakt van ademend technisch katoen, net als de buitentent. De buitentent is voorzien van een Oxford polyester kuipgrondzeil, welke neerklapbaar is aan de voorzijde. De tent beschikt over Quick fix reflecterende scheerlijnen met alu stoppers. De deuren zijn voorzien van zware 10 mm ritsen en de tenthoeken zijn voorzien van stevige spanbanden.

Technieken

De gordijnen hebben een variosysteem waardoor u traploos kunt verduisteren en een perfecte aansluiting zult hebben door middel van ritsen. Het “Air Vent” ventilatiesysteem met regelbaar Ground Air Control systeem zorgen voor de nodige ventilatie. Links en rechts heeft de tent een stroomkabel doorvoer systeem met rits. Ook de horramen zijn vanuit de binnenkant makkelijk afsluitbaar.

Indeling tent

De oppomptent is uitgerust met één slaapcabine waar maximaal drie personen kunnen slapen. Deze cabine is extra lang, namelijk 230 cm, en extra donker. De tent wordt geleverd inclusief luifelstokken waarmee de deur als luifel uit te zetten is voor extra schaduw. Daarnaast ontvangt u een draagtas, pomp haringen en reflecterende scheerlijnen.

Meer informatie
Productnaam AirWave 230 TC opblaasbare tent
PLU 1490327
Merk Bardani
Soort Opblaasbare tent
Kleur Beige
Aantal personen 3 personen
Afmetingen (l x b) 450 x 230 cm
Hoogte 155 cm
Hoogte voorkant 155 cm
Hoogte midden 155 cm
Hoogte achterkant 135 cm
Aantal slaapvertrekken 1 slaapvertrek
Afmetingen slaapcabine (l x b) 230 x 200 cm
Afmetingen leefruimte (l x b) 210 x 200 cm
Gewicht ± 21 kg
Materiaal buitentent Katoen/polyester
Doekdikte buitentent 210 gr/m²
Materiaal binnentent Katoen/polyester
Grondzeil leefruimte Vast
Materiaal grondzeil Polyester
Waterkolom grondzeil 5.000 mm
Materiaal stokken Opblaasbare tubes
Inclusief Draagtas, Haringen, Pomp, Scheerlijnen