AirWave 300 opblaasbare tent

Sportieve rechtwandige oppomptent met stahoogte en veel binnenruimte
Vanaf € 749,00
Bekijk verkooppunten

De Bardani AirWave 300 opblaasbare tunneltent is een rechtwandige, sportieve oppomptent met veel binnenruimte en stahoogte. Deze Bardani opblaasbare tent is voorzien van een Climate Control systeem en is geschikt voor maximaal vier personen. De AirWave 300 is zeer snel op te zetten door middel van het opblaasbaar systeem met TPU luchtslangen.

Materialen tent

De binnentent is gemaakt van ventilerend polyamide en de buitentent van Polyester Protec UV50 met zilvercoating aan de binnenzijde. De tent heeft een vast en neerklapbaar PE-kuipgrondzeil. De volledige hordeur en zijramen met horrengaas zorgen voor optimale ventilatie. De tenthoeken zijn voorzien van stevige spanbanden en de naden zijn getapet. De reflecterende scheerlijnen hebben alu spanners en de zware deurritsen zijn 8 millimeter groot.

Ventilatie technieken

De Bardani AirWave 300 tent is voorzien van meerdere ventilerende toevoegingen. Zo zorgt het Air Vent aan de achterzijde voor permanente ventilatie. Het Ground Air Control systeem biedt ook optimale ventilatie. Daarnaast biedt het Climate Control System meer koelte en een donkere binnentent voor een betere nachtrust. Verder hebben de gordijnen een variosysteem waardoor u traploos kunt verduisteren met perfecte aansluiting door middel van ritsen. Aan beide zijden van de tent is stroomkabel doorvoer systeem met ritsen.

Veel binnenruimte

De tent heeft twee slaapcabine met een lengte van 230 cm. In deze cabines kunnen in totaal maximaal vier personen slapen. Deze ruimte is extra donker voor nog meer slaapcomfort. Verder wordt de tent geleverd met luifelstoffen om de deur als luifel uit te kunnen zetten. Hiermee kunt u extra schaduw creëren. Ook wordt de tent geleverd inclusief een draagtas, pomp, haringen en reflecterende scheerlijnen.

Meer informatie
Productnaam AirWave 300 opblaasbare tent
PLU 1449484
Merk Bardani
Soort Familietent, Opblaasbare tent, Tunneltent
Kleur Grijs - antraciet
Aantal personen 4 personen
Afmetingen (l x b) 470 x 300 cm
Hoogte 205 cm
Hoogte voorkant 205 cm
Hoogte midden 205 cm
Hoogte achterkant 160 cm
Aantal slaapvertrekken 2 slaapvertrekken
Afmetingen slaapcabine (l x b) 230 x 150 cm
Afmetingen slaapcabine 2 (l x b) 230 x 130 cm
Afmetingen leefruimte (l x b) 230 x 300 cm
Gewicht ± 17,5 kg
Materiaal buitentent Polyester
Doekdikte buitentent 70 D gr/m²
Waterkolom 4.000 mm
Materiaal binnentent Polyamide
Grondzeil leefruimte Vast
Materiaal grondzeil PE
Materiaal stokken Opblaasbare tubes
Inclusief Draagtas, Haringen, Pomp, Scheerlijnen
Artikelnummer fabrikant 20144948421