Atlantic Road Air bustent

Luxe vrijstaande bustent met opblaasbaar frame
Vanaf € 899,00
Bekijk verkooppunten

De Bardani Atlantic Road air bustent is een snel opzetbare en vrijstaande bus-/campertent. De tent heeft een grote leefruimte waar een apart verkrijgbare slaapcabine kan worden geplaatst. De bustent is eenvoudig zowel vast als los te maken van uw camper of bus met behulp van de Drive Away Kit. Deze accessoire is apart verkrijgbaar.

Materialen

De buitentent is gemaakt van honeycomb polyester en het frame bestaat uit snel opblaasbare luchtslangen. Het kuipgrondzeil zit vast en is gemaakt van PE. Als afwerking zijn alle naden getapet en zijn de ritsen extra zwaar. De tenthoeken zijn voorzien van verstelbare spanbanden voor extra stevigheid en meer opzetgemak. De grote panoramaramen zijn voordien van gordijnen met een variosysteem, zodat deze makkelijk kunnen worden verduisterd.

Indeling

De aansluitsluis is voorzien van een caravankoord en is geplaatst aan de achterkant van de tent. Zowel de voor- en zijdeur zijn oprolbaar en de voordeur is ook als luifel te gebruiken. Dankzij de diverse ventilatiemogelijkheden heeft de tent altijd een aangenaam klimaat.

Meer informatie
Productnaam Atlantic Road Air bustent
PLU 1490330
Merk Bardani
Aansluithoogte minimaal 180 cm
Aansluithoogte maximaal 260 cm
Aansluithoogte 180 - 260 cm cm
Kleur Grijs - zwart - rood
Afmetingen 470 x 320 cm
Hoogte 220 cm
Aansluithoogte sluis 260 cm
Pakmaat 80 x Ø37 cm
Gewicht ± 25 kg
Materiaal buitentent Polyester
Dikte doek 150D
Waterkolom 5.000 mm
Grondzeil leefruimte Vast
Materiaal grondzeil PE
Materiaal stokken Opblaasbare tubes
Inclusief Haringen, Pomp, Scheerlijnen