Bardani Colibri Bed lichtgewicht stretcher black jack

Bardani Colibri Bed lichtgewicht veldbed
Vanaf € 169,99
Bekijk verkooppunten

Het Bardani Colibri Bed is een lichtgewicht stretcher met een totaal gewicht van slechts 1,9 kilogram. Deze Bardani stretcher is zeer compact mee te nemen.

Sterk lichtgewicht veldbed

Het Colibri veldbed heeft een Duro-lite aluminium frame, wat zorgt voor een zo groot mogelijke sterkte bij een zo laag mogelijk gewicht. Het doek is gemaakt van 420D polyester met een polyurethaan coating die het bed vuil- en waterafstotend maakt. Het maximale draagvermogen is 120 kilogram.

Kleine pakmaat

Het Colibri Bed is ingepakt slechts 44 x 20 x 8 centimeter groot.

Het Colibri Bed opzetten

  • Rol het doek uit en leg het neer met de onderzijde boven.
  • Zet de stokken in elkaar en plaats deze in de daarvoor bestemde gleuven aan beide zijden van het doek.
  • Om de aluminium poten uit te klappen draait u de twee delen van iedere poot uit elkaar, terwijl u de rode knop ingedrukt houdt. Eén van de delen van de poot is voorzien van een tentstokmechanisme met elastiek, zodat u die in de juiste richting kunt draaien.
  • Plaats de uiteinden van de poten op de stokken ter hoogte van de uitsparingen in het doek. Duw daarbij het midden van de stang naar beneden tot u een zachte klik hoort. Let erop dat u de poten zo recht mogelijk bevestigt voor een goede stabiliteit van het bed.
  • Draai het bed om en slaap lekker!

Het Colibri Bed inpakken

Zorg ervoor dat uw Colibri Bed goed droog is voordat u deze inpakt.

  • Om de poten los te maken duwt u het midden van de stang allereerst iets naar beneden, zodat het mogelijk wordt om de rode knop in het midden van de stang in te drukken. Let erop dat u niet te ver duwt, slechts tot u de rode knop kunt indrukken.
  • Draai de twee delen van de poot naar dezelfde kant terwijl u de rode knop ingedrukt houdt. Vervolgens kan een van de pootdelen uit het tussenstuk gehaald worden, zodat u de uiteinden van beide pootdelen dezelfde kant op kunt draaien.
  • Haal vervolgens beide stokken uit het doek en vouw deze in door de stokdelen van elkaar los te maken.
  • Vouw het doek in de lengte dubbel en leg de ingeklapte stokken erop. Rol het doek met de stokken zo strak mogelijk op en plaats dit in de draagtas.
  • Tot slot pakt u de losse, ingeklapte poten bij elkaar en kunt u ook deze in de draagtas inpakken.

Meer informatie
Productnaam Bardani Colibri Bed lichtgewicht stretcher black jack
PLU 1216042
Merk Bardani
Soort Stretcher
Materiaal bekleding Polyester
Maximaal draagvermogen 120 kg
Gewicht ± 1,9 kg
Kleur Black jack