Royal Prestige 400 RSC tunneltent

Rechtwandige tunneltent met extra binnenruimte
Vanaf € 2.699,00
Bekijk verkooppunten

De Bardani Royal Prestige 400 RSC tunneltent met een rechte wand, is een zeer luxe tent met een ruime luifel. Deze tunneltent heeft een luifel met uitschuifbare zijwanden en een afsluitbaar scherm. Daarnaast heeft de luifel een ritssluiting en afsluitbare combiwand. De tent biedt ook een ruime woonruimte en extra donkere slaapcabines met ritssluiting. De tent is geschikt voor maximaal 5 volwassenen.

Materialen

De buitentent is gemaakt van ademend ripstop katoen in combinatie met aluminium boogstokken. De binnentent is gemaakt van ademend technisch katoen. De tent is voorzien van een neerklapbaar en inritsbaar Bisonyl kuipgrondzeil. De dikwandige aluminium boogstokken zijn te verstellen en de deuren hebben extra zware 10 mm ritsen. De tent heeft Quick Fix reflecterende scheerlijnen met aluminium stoppers die snel te verwijderen en te bevestigen zijn bij afbreken en opbouwen. Aan de tenthoeken zijn verstelbare spanbanden bevestigd voor meer stevigheid en opzetgemak. De binnentunnels zijn voorzien van ritsen voor meer opzetgemak en stabiliteit.

Technieken

De tent heeft permanente en optimale ventilatie rondom door middel van het Ground Air Control systeem. Links en rechts heeft de tent een stroomkabel doorvoer systeem met ritsen. Het variosysteem in de gordijnen zorgt ervoor dat u traploos kunt verduisteren. Met de verstelbare stormband aan de voorkant staat de tent bij hevig weer een stuk steviger.

Indeling

De tunneltent heeft drie slaapcabines, twee voor twee personen en één voor een persoon. Alle slaapcabines zijn extra lang, namelijk 230 centimeter. Ook zijn de slaapruimtes extra donker voor optimaal slaapcomfort. De tent heeft scheidingswanden die in- en uitritsbaar zijn waardoor de indeling van de slaapcabines aangepast kan worden. De uitritsbare voorwand heeft een extra brede deur en zorgt voor mogelijkheid tot het vergroten van de leefruimte. In de leefruimte bevinden zich handige opbergvakken. De zij-ingang heeft een volledige horrengaasdeur voor extra ventilatie en extra grote ramen. Aan de voorzijde van de tent is een royale luifel te vinden. Deze luifel heeft wegrolbare zijwanden en horramen die afsluitbaar zijn. Dankzij de extra grote ramen geniet u van meer lichtinval en uiteraard wordt de tent geleverd inclusief draagtas, haringen en reflecterende scheerlijnen.

Meer informatie
Productnaam Royal Prestige 400 RSC tunneltent
PLU 1490310
Merk Bardani
Soort Groepstent, Tunneltent
Kleur Beige
Aantal personen 5 personen
Afmetingen (l x b) 760 x 400 cm
Hoogte 225 cm
Hoogte voorkant 225 cm
Hoogte midden 225 cm
Hoogte achterkant 200 cm
Aantal slaapvertrekken 3 slaapvertrekken
Afmetingen slaapcabine (l x b) 230 x 100 cm
Afmetingen slaapcabine 2 (l x b) 230 x 140 cm
Afmetingen slaapcabine 3 (l x b) 230 x 140 cm
Afmetingen leefruimte (l x b) 260 x 400 cm
Gewicht ± 61,5 kg
Materiaal buitentent Katoen
Doekdikte buitentent 220 gr/m²
Materiaal binnentent Katoen/polyester
Grondzeil leefruimte Inritsbaar
Materiaal grondzeil Bisonyl
Materiaal stokken Aluminium
Afmetingen luifel 240 x 400 cm
Inclusief Draagtas, Haringen, Scheerlijnen