Royal Prestige 460 RSC tunneltent

Luxe rechtwandige tunneltent met extra veel binnenruimte
Vanaf € 2.899,00
Bekijk verkooppunten

De Bardani Royal Prestige 460 RSC tunneltent biedt de hoogste kwaliteit die Bardani in huis heeft. De Bardani tunneltent is uitermate geschikt voor vakantiegangers die kiezen voor comfort en duurzaamheid. De tent heeft een grote afsluitbare luifel en extra veel binnenruimte wat de tent geschikt maakt voor maximaal zes personen.

Samenstelling

Het frame bestaat uit aluminium boogstokken van 25 mm. Om het opzetgemak te bevorderen is er sprake van binnen tunnels met ritsen. De buitentent is gemaakt van ademend ripstop katoen en de binnentent is gemaakt van ademend technisch katoen. De tent is voorzien van een inritsbaar en neerklapbaar Bisonyl kuipgrondzeil. De tent heeft extra zware 10 mm deurritsen en de dikwandige, aluminium boogstokken zijn verstelbaar. De tenthoeken hebben verstelbare spanbanden die zorgen voor nog meer stevigheid en opzetgemak. De Quick fix reflecterende scheerlijnen hebben aluminium stoppers. De tunneltent wordt geleverd inclusief draagtas, haringen en reflecterende scheerlijnen.

Technieken

De tent is voorzien van een Ground Air Control systeem voor optimale en permanente ventilatie. Aan beide zijden van de tent is sprake van een stroomkabel doorvoer systeem met ritsen en het variosysteem in de gordijnen maakt traploos verduisteren mogelijk. De gordijnen zijn voorzien van een variosysteem, waarmee u traploos kan verduisteren met een perfecte afsluiting door middel van ritsen. Ook is aan de achterkant een Vario Vent ventilatiesysteem geplaatst dat permanent te gebruiken is.

Indeling

De tunneltent heeft drie slaapcabines. De meest linker en rechter slaapcabines zijn 140 centimeter breed. De middelste slaapruimte is 160 centimeter breed, waar twee mensen kunnen slapen. Alle slaapcabines hebben een lengte van 230 cm. De slaapcabines zijn daarnaast extra donker om het slaapcomfort te verbeteren. De uitritsbare voorwand heeft een extra brede deur waarmee de leefruimte groter gemaakt kan worden. De tent heeft een zij-ingang voorzien van volledige horrengaasdeur. De royale luifel heeft wegrolbare wanden aan de zijkant met horramen die afsluitbaar zijn. De uitristbare voorwand heeft een extra brede deur om de leefruimte te vergroten.

Meer informatie
Productnaam Royal Prestige 460 RSC tunneltent
PLU 1490307
Merk Bardani
Soort Familietent, Tunneltent
Kleur Beige
Aantal personen 6 personen
Afmetingen (l x b) 800 x 460 cm
Hoogte 230 cm
Hoogte voorkant 230 cm
Hoogte midden 230 cm
Hoogte achterkant 200 cm
Aantal slaapvertrekken 3 slaapvertrekken
Afmetingen slaapcabine (l x b) 230 x 140 cm
Afmetingen slaapcabine 2 (l x b) 230 x 160 cm
Afmetingen slaapcabine 3 (l x b) 230 x 140 cm
Afmetingen leefruimte (l x b) 280 x 400 cm
Gewicht ± 67,5 kg
Materiaal buitentent Katoen
Doekdikte buitentent 220 gr/m²
Materiaal binnentent Katoen/polyester
Grondzeil leefruimte Inritsbaar
Materiaal grondzeil Bisonyl
Materiaal stokken Aluminium
Afmetingen luifel 260 x 460 cm
Inclusief Draagtas, Haringen, Scheerlijnen